Laagrisuvi 2024:

LEGO ehitamise laager 26.-28. juunil, 6-9-aastastele.

Robootikalaager 10.-12. juulil, 7-12-aastastele.

Progesõbra robootikalaager 31. juulist 2. augustini, 9-14-aastastele.

Laagrid toimuvad Võru linnas Nuti-Võluri õppeklass, Vabaduse 14 II korrusel. Laagrid on ööbimiseta.

Plaanis on veel korraldada LEGOLANDi laager 12.-19. augustil. Huvi korral võib juba nüüd kirjutada ja meile sellest märku anda. Toimuse korral info mai lõpus või juuni alguses.


LEGO ehitamise laager 26.-28. juunil 2024, 6-9-aastastele. 

Laagripäev kell 10-16. Osalejate arv kuni 12. 

Laagrikoha maksumus 120 eurot. Sisaldab juhendamist, materjali, vaheampse ja lõunasööki. Kõigile osalejatele Nuti-Võluri meene.

Kas Sinu laps armastab LEGO klotse? Kas ta naudib loomingulist ehitamist või juhendite järgi erinevate mudelite kokku panemist? Siis on meie LEGO ehitamise laager ideaalne võimalus tema loomingulisuse ja tehniliste oskuste arendamiseks!

Meie LEGO ehitamise laager on suunatud 6-8-aastastele lastele, kes soovivad sukelduda LEGO maailma lõpututesse võimalustesse. Laagri käigus õpivad lapsed ehitama erinevaid mudeleid, alates lihtsamatest autodest ja loomadest kuni keerukamate hoonete ja masinateni. Lisaks arendavad nad koostöö- ja probleemilahendusoskusi, kui töötavad meeskonnas ja lahendavad ehitusülesandeid.

Lisaks ehitamisele saavad lapsed osaleda ka põnevates mängudes ja väljakutsetes, kus nad saavad oma oskusi proovile panna ja uusi sõpru leida.

Meie LEGO ehitamise laager on lõbus ja hariv, mis pakub lastele võimalust avastada uusi ideid, saavutada eesmärke ja luua midagi ainulaadset. Lase oma lapsel sukelduda LEGO seikluste maailma!

Juhendajad: Triinu Grossmann, Kirilee Grossmann.


Robootikalaager 10.-12. juuli 2024, 7-12-aastastele.

Laagripäev kell 10-16. Osalejate arv kuni 16.

Laagrikoha maksumus 120 eurot. Sisaldab juhendamist, materjali, vaheampse ja lõunasööki. Kõigile osalejatele Nuti-Võluri meene.

Kas Sinu laps on huvitatud tehnoloogiast, programmeerimisest ja loomingulisest ehitamisest? Siis on meie LEGO robootikalaager ideaalne võimalus nende teadmiste ja oskuste arendamiseks!

Robootikalaager on suunatud 7-12-aastastele lastele, kes soovivad sukelduda põnevasse maailma, kus saavad luua ja programmeerida oma LEGO roboteid. Laagri käigus õpivad lapsed programmeerimise põhialuseid, lihtmehhanismide kasutamist, arendavad meeskonnatööoskusi ning loovad ja katsetavad oma roboteid erinevates väljakutsetes ja võistlustel.

Meie kogenud juhendajad juhendavad osalejaid läbi ehitamise, programmeerimise ja testimise protsessi, aidates neil avastada uusi võimalusi ja lahendada põnevaid ülesandeid. Lisaks tehnilistele oskustele õpivad osalejad ka koostööd tegema, probleemide lahendamist ja loomingulist mõtlemist.

Robootikalaager pakub lõbusaid ja harivaid tegevusi, mis innustavad lapsi avastama tehnoloogia võimalusi ning arendama oma loovust ja analüüsioskusi. Anna oma lapsele võimalus liituda suvise robootikalaagriga!

Juhendajad: Triinu Grossmann, Kirilee Grossmann 


Progesõbra robootikalaager 31. juuli -2. august 2024, 9-14-aastastele.

Laagripäev kell 10-16. Osalejate arv kuni 12.

Laagrikoha maksumus 120 eurot. Sisaldab juhendamist, materjali, vaheampse ja lõunasööki. Kõigile osalejatele Nuti-Võluri meene.

Kas Sinu laps armastab roboteid ja nende programmeerimist ning sooviks saada juurde teadmisi programmeerimise maailmast? Siis on meie progesõbra robootikalaager ideaalne võimalus nende teadmiste ja oskuste arendamiseks!

Meie laager on suunatud 9-14-aastastele lastele, kes soovivad avastada programmeerimise põnevaid võimalusi ja luua oma digitaalseid maailmu. Laagri käigus õpivad osalejad põhilisi programmeerimisoskusi läbi praktiliste harjutuste ja loovate projektide. Nad saavad tutvuda programmeerimiskeeltega Scratch, Python ja C/C++.  Osalejad saavad luua Scratchis oma mängu, panna Python-is Spike Prime roboti lahendama erinevaid ülesandeid ning juhtida C/C++ keeles Arduino kontrollerit. 

Meie juhendajad pakuvad individuaalset abi ja tuge igale õpilasele vastavalt nende oskuste tasemele. Lisaks programmeerimise õppimisele saavad osalejad ka võimaluse kohtuda teiste noorte programmeerijatega, jagada kogemusi ja töötada koos meeskonnatööprojektides.

Meie eesmärk on pakkuda lõbusat ja harivat kogemust kõigile osalejatele, arendades samal ajal nende loovust, probleemilahendusoskusi ja digitaalset kirjaoskust. Eelteadmisi olema ei pea, sest õpime kõike algusest peale. Anna oma lapsele võimalus avastada programmeerimise huvitav maailm!

Juhendajad: Triinu Grossmann, Kirilee Grossmann.